Sokak kedvencei körül olykor egész nagy botránybombák robbannak, ezzel a ténnyel pedig nem csak az élők vannak így. Számtalan halott hírességről állítják, hogy tragédiájuk egy ügyes forgatókönyv eredménye, ők maguk pedig valahogy békésen éldegélnek távol a stressztől és a rajongók áhítatától. Nézzük meg azokat az őrült és néhol hátborzongató elméleteket, amik szerint kedvenceink halála csak megtévesztés volt.

rejtélyek összeesküvések halott sztárok életben vannak tupac shakur avril énekes rapper konteó

 

Tupac Shakur

A híres rapper egyáltalán nem békés módját választotta a zenei élet megreformálásának. Halála is rejtélyes és tragikus körülmények közt következett be. 1996. szeptember 7-én Tupac Shakur Suge Knighttal az oldalán részt vett egy Mike Tyson mérkőzésen, ahol Orlando Anderson is feltűnt. Mivel Anderson megkárosította Knight egyik alkalmazottját, ezért kíséretükkel odamentek, és alaposan helyben hagyták a férfit. Ezután elindultak egy koncertjükre, ám mielőtt odaértek volna, egy motoros rendőr megállította őket, amiért nem volt rendszám az autón, és túl hangosan hallgatták a zenét. Ezután folytatták az útjukat, és 10 perccel később megálltak egy piros lámpánál. Ekkor egy fehér Cadillac állt meg mellettük, ahonnan tüzet nyitottak rájuk. Tupacot négy golyó is eltalálta, köztük a halálát végül a tüdejét szétroncsoló lövedék okozta trauma hozta el öt nappal később. Tupac a kiérkező rendőrnek arra a kérdésre, hogy ki lőtt rá, mindössze annyit mondott, „fuck you”, így biztosan a mai napig nem tudni, ki lehetett a támadó. A furcsa körülmények és a tragikus gyilkosság megrázta a rajongókat, ám Tupac jelentősége a halála után sem kisebbedett. Talán emiatt lehet, hogy egyre többen számolnak be arról, látták az egykori rappert, aki köszöni szépen, jól van. Fotók egész garmadája áll a rendelkezésünkre, ezek közül viszont jópárról azonnal látszik, hogy hamisítvány. Három elég meghökkentő kép van, amit érdemes megemlíteni. Az első kettő nem mástól szivárgott ki, mint Suge Knight fiától, aki azt állítja, Tupac halála egy ügyes csel volt csupán, hogy eltűnhessen a nyilvánosság elől. A gyilkossági kísérlet után a rapper rájött, túlságosan veszélyes életet él, ellenségei pedig megbújhatnak akár minden sarkon, így el kell menekülnie. Marion Hugh Knight szerint a megrendezett eseményekben nagy szerepet játszott a rapper édesanyja, valamint saját édesapja Suge Knight is. Állítása szerint az életével fizet majd az infókért, mégis közzétette Instagramon azt a két képet, ahol Tupac Beyoncéval és 50Centtel pózol. A posztok szerint a rapper Malajziában él, a titok pedig annyira véresen komoly, hogy Marion fenyegetést is kapott a nyilvánosságra kerülésük után. A „Túl sokat mondtál, ideje menned” üzenetre csak annyit felelt, „Az igazság kiderült, én pedig nem megyek sehová”. A képek magukért beszélnek, bár sokan állítják, pusztán ügyes Photoshop munka az egész.

rejtélyek összeesküvések halott sztárok életben vannak tupac shakur avril énekes rapper konteó

rejtélyek összeesküvések halott sztárok életben vannak tupac shakur avril énekes rapper konteóA harmadik érdekes kép Kubából származik, Michael Nice szerint kétséget kizáró bizonyíték arra, hogy Tupacot társai szöktették meg Las Vegasból, és juttatták el a karibi országba. Nice szerint érdekes, hogy a gyilkos kiléte sosem derült ki, így senkit sem ítéltek el egy sztár meggyilkolása miatt. Abszurd – ahogy ő állítja. Tupac valóban megsérült a lövöldözésben, ám nem vesztette életét, sőt, jelenleg is Kubában lakik. Az alábbi kép is nemrég készült.

rejtélyek összeesküvések halott sztárok életben vannak tupac shakur avril énekes rapper konteó

A hírverés igen nagy volt az elméletek napvilágra kerülésével, az egész pedig onnan indult, hogy a kiszivárgott képek Tupac boncolásáról hamisak, mivel sokak szerint a tetoválások nem épp úgy vannak a testen, ahogy a rapperén kellene lenniük. Bármi is az igazság, azt el kell ismerni, a felvételeken szereplő férfiak mind-mind nagyon hasonlítanak Tupac Shakurra.

Avril Lavigne

Ideje megkapaszkodni, elképesztően meredek teória következik, amit egyszerűen képtelenség kihagyni, annyira abszurd és nevetséges. Tupactól eltérően Avril Lavigne haláláról senki sem értesült még, mivel hivatalosan ez nem következett be, sokan viszont váltig állítják, hogy már rég megtörtént. A 2000-es évek elején vált világhírűvé a punk pop királynő, Avril, aki sok tini bálványa lett szinte egyetlen pillanat alatt. Sikere annyira elsöprő volt, hogy 2004-ben bekövetkezett halála nem állíthatta meg a popvonatot – legalábbis rajongók és összeesküvők ezt állítják. De akkor mégis hogy lehet még mindig képernyőn az énekesnő? A válasz igen groteszk: kicserélték egy Melissa Vandella nevű hasonmással. Többen azt állítják, mikor Avril befutott, azonnal hasonmást kerestek, hogy ne nehezedjen minden nyomás a fiatal énekesnőre, tehát bizonyos eseményeken a hasonmás jelenjen meg. Avril megkedvelte Melissát, akit megtanított minden mozdulatára, jellegzetes mimikájára – később pedig énekelni is. Ez úgy tűnt, nagyon jól jön, mivel 2003-ban Avril nagyapja elhunyt, akinek halála nagyon mély depresszióba sodorta a fiatal nőt. Az énekes 2004-ben vetett véget az életének, saját lakásában akasztotta fel magát a konteósok szerint, ám halálának híre nem tudódhatott ki, mivel túl jó bevételeket hozott a vele foglalkozó cégeknek. Melissa tehát teljesen Avril bőrébe bújt, és a mai napig is ő helyettesíti a halott lányt. Többen apró jeleket osztottak meg ezzel kapcsolatban Twitteren, ezek a következők:

rejtélyek összeesküvések halott sztárok életben vannak tupac shakur avril énekes rapper konteó

Avril egy fotózáson egy Melissa felirattal a kezén jelent meg – a miértekről nemigen tudni semmit.

Dalszövegein át megismerhetjük a fájdalmat, amin keresztülment, a konteó gyártók szerint ez is egy fontos nyom lehet, ami árulkodhat az öngyilkosság körülményeiről. Részletek a Nobody’s home című számból:

„Haza akar menni,
de nincs otthona
Ott fekszik,
megtörve legbelül
Nincs hová mennie,
hogy felszárítsa könnyeit
Megtört legbelül”

Valamint

„Elveszíti az eszét
Egyre csak zuhan
Nem találja a helyét
Elveszíti a hitét
Kegyvesztett lett
Elveszett legbelül”

Részletek a My happy ending című számból:

„Ne hagyj így lógva
Egy halott város felett.
Ilyen magasan
Ilyen törékeny szálon”

További érdekesség, hogy elvetemültebbek összehasonlították Avril régi kinézetét és az új megjelenését, ami nagyban eltér egymástól (állításuk szerint képtelenség, hogy valaki 14 év alatt ennyire megváltozzon…). A fotókon jól látszik a különbség a két arc között:

rejtélyek összeesküvések halott sztárok életben vannak tupac shakur avril énekes rapper konteó

Az aláírásokban is van különbség:

rejtélyek összeesküvések halott sztárok életben vannak tupac shakur avril énekes rapper konteó

Avril öltözködése, viselkedése, stílusa és zenéje megváltozott, a régi, lázadó punkból nőies díva vált, erről a furcsa fordulatról pedig a közeli ismerősök is beszámoltak.

Őszintén szólva a teória több sebből vérzik, elképzelhetetlen, hogy bárki helyére hasonmást léptetnének a korrupt vállalatok, ám ennek ellenére mégis sokan biztosak benne, hogy a kiadók megvezetnek bennünket. Így volna ez a többi sztárral is? Légből kapott baromság az egész? Lehetne vitázni róla…

Folytatása következik…