Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A sligói szellem megoldatlan rejtélye: a Peter Bergmann akta

Egy ismeretlen férfi holtteste felborzolja a kedélyeket, az eset körüli misztikus hangulat pedig tovább fokozódik, mikor kiderül, az illető valójában nem is létezett.

peter bergmann peter bergmann cia fbi eltűnt interpol sligo írország bécs ausztria nyomozás rendőrség holttest

0 Tovább

Íme a 10 legjobb gyógyító kristály

Az alapkoncepció szerint a kristályok összekötnek minket a Földdel, mivel kézzelfogható, fizikai formái a természet legszebb alkotásainak. A kristályok képesek kapcsolatba hozni a Föld energiáit a kő tulajdonosáéval, így, ha azt bőr vagy test közelében hordják, nagyban hozzájárulhatnak a test pozitív energiáinak felerősítéséhez. Gyakorlottabbak számára további lehetőségeket képesek nyújtani: egy jól átgondolt szándék tiszta megfogalmazásával akár gyógyítani is lehet velük.

0 Tovább

Egy világhírű negyedik típusú találkozás furcsa története

Travis Waltont idegenek raboltak el, történetét pedig az egész világon megismerték. A különös történetnek különös részletei vannak, és ami még fontosabb, több szemtanúja is, akik végre hajlandók voltak beszélni hosszú hallgatás után.

idegenek ufo walton elrablás eltűnés negyedik típusú találkozás szürkék eltérítés

0 Tovább

Vérfagyasztó bibliai jóslat – így lesz vége az emberiségnek?

A Biblia kapcsán számos rejtélyt fedezhetünk fel, Krisztus személyétől kezdve a csodás eseményeken át a Jelenések könyvéig megtalálhatunk mindent. Az emberiség pusztulását megjövendölő írás szerint groteszk szörnyek törnek elő majd a Pokolból, és a bűnös embereket kínozva milliókat küldenek a halálba. Elképzelhetetlen volna? Biztos ez? A rejtély talán mégsem akkora, mint ahogyan elsőre gondoljuk, a megoldás viszont annál megdöbbentőbb. Figyelem, hidegrázós lesz!

rejtélyek vallás biblia világvége jelenések könyve apokalipszis jános

4 Tovább

Hitler repülő csészealjai adhatnak választ az UFO-észlelésekre

A nácik mindig is hírhedtek voltak szupertitkos kísérleteikről. Vajon igaz, hogy kifejlesztettek egy addig ismeretlen repülő járművet? Számos beszámolóról tudni, amik furcsa külsejű, különleges náci repülőkről értekezik. A forradalmi technikát állítólag a Harmadik Birodalom bukása után az amerikaiak és a szovjetek vették át, majd tökéletesítették.

0 Tovább

Mennyire vagy paranormál szakértő? - KVÍZ

Az interneten számos különös fotó terjed megmagyarázhatatlan, kísérteties vagy épp elképesztő dolgokról. A Photoshop és más képszerkesztők térhódításával azonban érdemes óvatosan közelíteni a fantasztikumot reprezentáló fotók felé. Még a számítógépes fotómanipulációk előtt is léteztek hamisítványok, ezért igen nehéz dolga van annak, aki hiteles bizonyítékot keres egy paranormális esemény igazolására. Te mennyire vagy képben? A teszt után jöjjenek a miértekre a válaszok!

0 Tovább

Rémisztő történetek megszállt babákról

A babák gyermekkorunk egyik legalapvetőbb játékszerei, szinte minden kisgyereknek volt legalább egy. Újabban a horrorfilmek kedvelt eszköze, hiszen jónéhány darab képes ráhozni az emberre a frászt. Ez most sem lesz másként, 3 vélhetően megszállt baba történetét ismerhetjük meg, akik tulajdonosaik életét a végsőkig megkeserítették.

1 Tovább

Elég bátor vagy, hogy végignézd? – VIDEÓ!

parateszt szellemek idegenek ijesztő kiakasztó jumpscare horror

0 Tovább

Híres paranormális fotók, amikről kiderült, mégsem igaziak

Az internet korában vírusként terjednek a világhálón a szellemekről, ufókról, időutazókról készült képek, az eredeti történetek pedig sokszor elvesznek a süllyesztőben. Érdemes azonban mélyre ásni, mivel sokszor kiderül, téves elméletek alapján kiáltottak ki egy képet paranormálisnak, vagy szimplán egy hamisítványra hiszik emberek tízezrei, hogy bizonyíték lehet a túlvilág létezésére. Nézzünk meg néhány érdekes fotót, amiről eddig talán te is azt hitted, igazi!

paranormál rejtélyek idegenek szellemek fotók hamisítvány

0 Tovább

Ókori leletek bizonyíthatják a földönkívüliek létezését

Az ősi kultúrák mindegyike számos talánnyal tartja izgalomban a történelem-kedvelőket. A piramisok, Atlantisz, elveszett kincsek lázas kutatói felfigyeltek azonban egy különös jelenségre. Az ősi kultúrák szinte mindegyikében találhatunk olyan utalásokat, amik arra engednek következtetni, hogy tényleg nem vagyunk egyedül, az emberiség felvirágzásának pedig idegen beavatkozás lehet az eredete.

2 Tovább
«
12

paranormal

blogavatar

Minden, ami rejtélyes, megmagyarázhatatlan, természetfeletti és sosem mertél kérdezni róluk. Több lapulhat a felszín alatt? Valósággá válhatnak a történetek az ágy alatt rejtőző szörnyekről? Keressük együtt a választ itt a Paranormálon!

Címkefelhő

rejtélyek (20),szellemek (9),összeesküvés (9),tudomány (7),idegenek (6),vallás (6),ufo (4),konteó (3),kvíz (3),horrorfilm (3),gyilkosság (3),holttest (3),teszt (3),biblia (3),film (2),teória (2),cia (2),jézus (2),náci (2),ijesztő (2),hitler (2),rejtély (2),mária magdolna (2),horror (2), (2),apokalipszis (2),paranormál (2),démon (2),szent grál (1),elrablás (1),da vinci (1),apostolok (1),eltűnés (1),sorozatgyilkos (1),fekete dália (1),elizabeth short (1),szürkék (1),eltérítés (1),negyedik típusú találkozás (1),jövőlátás (1),sátánista (1),okkult (1),öngyilkos híd (1),overtoun híd (1),démonok (1),warren házaspár (1),zombi (1),túlélés (1),múzeum (1),kutya (1),laposföld (1),pszichológia (1),google térkép (1),sátánizmus (1),szellem (1),mátrix (1),alternatív valóság (1),lapsi (1),gömbirka (1),déja vu (1),walton (1),anatómia (1),nyomozás (1),rendőrség (1),randonautica (1),tinik (1),ausztria (1),bécs (1),eltűnt (1),interpol (1),sligo (1),írország (1),túlvilág (1),koordináta (1),áldozat (1),hbo (1),amerika (1),ukrajna (1),natalia grace (1),gyilkos (1),elhagyatott (1),titokzatos (1),gondolatolvasás (1),fbi (1),bergmann (1),lottó (1),csalás (1),hazugság (1),paranormális (1),rapper (1),hóhér (1),középkor (1),kínzás (1),kínzóeszközök (1),vallatás (1),forgatás (1),baleset (1),egészség (1),spirituális (1),peter bergmann (1),peter (1),betegség (1),gyógyítás (1),haláleset (1),ezo (1),kristály (1),az utolsó vacsora (1),világvége (1),ókor (1),elektromosság (1),hibrid (1),kísérlet (1),egyiptom (1),ég (1),sötét (1),bolygó (1),ijesztő zaj (1),piramis (1),ördögűzés (1),mozi (1),fotók (1),hamisítvány (1),anneliese michel (1),molyember (1),halál (1),tragédia (1),9/11 (1),rajzfilm (1),kamera (1),szörny (1),legendák (1),isten (1),Notre Dame (1),egyház (1),gyújtogatás (1),terrorizmus (1),kereszténység (1),leviatán (1),jónás cetje (1),pusztulás (1),zajszennyezés (1),kihaló faj (1),delfin (1),cet (1),sátán (1),kígyó (1),bálna (1),parateszt (1),kiakasztó (1),hamis ételek (1),fagylalt (1),méz (1),lazac (1),élelmiszeripar (1),átverés (1),kennedy (1),merénylet (1),jkf (1),jelenések könyve (1),jános (1),életben vannak (1),tupac shakur (1),avril (1),halott sztárok (1),összeesküvések (1),igaz történet (1),dyatlov (1),amityville (1),robert (1),annabelle (1),kereszthalál (1),passió (1),sion-rend (1),ouija (1),jelek (1),jumpscare (1),kísértetek (1),szellemjárta ház (1),rennes-le-chateau (1),kriptidek (1),megszállt baba (1),warren (1),elmo (1),kgb (1),szovjetek (1),kriptozoológia (1),szörnyfelismerő (1),második világháború (1),énekes (1)