Az igazi gyilkos elmék – brutális kínzóeszközök a középkorból +18

Az ember képzelete határtalan, ám a történelem során kiderült, hogy nem csak jóra képes használni azt. Abban egyetérthetünk, hogy a középkor is kitermelte a maga kreatív figuráit, épp csak a lehető legborzalmasabb értelemben. Nézzük meg, milyen elvetemült módszerekkel vallattak, kínoztak a történelem során. A posztot a lepkegyomrúak és a kevésbé erős idegzetűek kerüljék!

tudomány rejtélyek középkor kínzás kínzóeszközök vallatás hóhér anatómia

3 Tovább

Az utolsó vacsora rejtett üzenetet tartalmaz?

A híres da Vinci festmény számtalan éles elmét mozgatott meg, többek közt ez a festmény számít a Szent Grál utáni kutatás egyik legfőbb indítékának. Az utolsó vacsora azonban tartogat még meglepetést azoknak, akik szeretik a rejtélyeket és az összeesküvés elméleteket. Nézzünk egy listát arról, milyen lehetséges utalásokat hagyott ránk da Vinci a konteógyártók szerint!

2 Tovább

Neves orvos végezhetett a Fekete Dáliával

Egy egész világot foglalkoztató kérdésre igyekszik megszállottan válaszolni az a férfi, aki úgy gondolja, a rejtélyes Fekete Dália gyilkosságot a saját apja követte el.

0 Tovább

Brutál para dolgok a Google Térképen

Előfordult már veled, hogy megnézted az úticélodat a térképen? Esetleg csak úgy barangoltál egyet arra, amerre az út vitt? Nem is gondolnánk, mennyi fura dolgot rejthet a Google utcaképe, mégis akadnak egészen hátborzongató képek is. Lássuk a legparábbakat és a hozzájuk kötődő történeteket!

0 Tovább

Lehetséges magyarázatok a déja vu érzésre

A déja vu érzést szinte mindenki tapasztalta már. Furcsa, hogy kivétel nélkül az összes embernél ugyanaz játszódik le: enyhe bizsergés fut végig az agyon, és megrohamoz az érzés, ezt már láttam valahol - hiába kerülünk egy addig sosem látott, idegen helyzetbe. Több elmélet is született a déja vu, másnéven paramnézia magyarázatára, ezeket fogjuk egyenként megvizsgálni.

rejtélyek tudomány déja vu alternatív valóság mátrix pszichológia jövőlátás

1 Tovább

Megfejtették az öngyilkos híd rejtélyét?

Skócia titokzatos, ködös tájai sok rejtélyt hordoznak, ám nem Loch Ness az egyetlen hely, ahol könnyen rájöhet a frász az emberekre. Létezik ugyanis egy híd, ami minden kutyás számára fenyegető lehet: az áthaladó ebek ugyanis minden előjel nélkül szinte mind egy szálig a mélybe vetik magukat.

rejtélyek öngyilkos híd overtoun híd kutya

0 Tovább

Túlélnél egy zombi apokalipszist? - TESZT

Számtalan film/regény/teória foglalkozik azzal, mi lesz, ha beköszönt a világvége. Egyesek szerint meteorok rombolják szét a Földet, mások viszont biztosak benne, hogy rothadó barátaink fogják elözönleni a világot. Szeretnéd tudni, mennyi ideig maradnál életben, ha kitörne a zombijárvány? Töltsd ki a tesztet, és meglátod!

2 Tovább

Elhunyt sztárok, akikről sokan azt hiszik még mindig élnek

Sokak kedvencei körül olykor egész nagy botránybombák robbannak, ezzel a ténnyel pedig nem csak az élők vannak így. Számtalan halott hírességről állítják, hogy tragédiájuk egy ügyes forgatókönyv eredménye, ők maguk pedig valahogy békésen éldegélnek távol a stressztől és a rajongók áhítatától. Nézzük meg azokat az őrült és néhol hátborzongató elméleteket, amik szerint kedvenceink halála csak megtévesztés volt.

rejtélyek összeesküvések halott sztárok életben vannak tupac shakur avril énekes rapper konteó

0 Tovább

Megtörtént paranormális események, amikből filmek készültek – 2. rész

Az igaz történet alapján felirat elég félrevezető lehet, nem véletlen, hogy sokan elhisszük, amit a képernyőn látunk. Akadnak ügyes marketingfogások, sokszor azonban a valóság sokkal kegyetlenebb és rejtélyesebb, mint a filmvásznon látottak. Ha kíváncsi vagy az első részre, ide kattintva elolvashatod.

0 Tovább

Vérfagyasztó bibliai jóslat – így lesz vége az emberiségnek?

A Biblia kapcsán számos rejtélyt fedezhetünk fel, Krisztus személyétől kezdve a csodás eseményeken át a Jelenések könyvéig megtalálhatunk mindent. Az emberiség pusztulását megjövendölő írás szerint groteszk szörnyek törnek elő majd a Pokolból, és a bűnös embereket kínozva milliókat küldenek a halálba. Elképzelhetetlen volna? Biztos ez? A rejtély talán mégsem akkora, mint ahogyan elsőre gondoljuk, a megoldás viszont annál megdöbbentőbb. Figyelem, hidegrázós lesz!

rejtélyek vallás biblia világvége jelenések könyve apokalipszis jános

4 Tovább
«
12

paranormal

blogavatar

Minden, ami rejtélyes, megmagyarázhatatlan, természetfeletti és sosem mertél kérdezni róluk. Több lapulhat a felszín alatt? Valósággá válhatnak a történetek az ágy alatt rejtőző szörnyekről? Keressük együtt a választ itt a Paranormálon!

Címkefelhő

rejtélyek (18),összeesküvés (8),szellemek (8),tudomány (7),vallás (6),idegenek (6),ufo (4),kvíz (3),konteó (3),teszt (3),gyilkosság (3),biblia (3),mária magdolna (2),hitler (2),apokalipszis (2),ijesztő (2),teória (2),náci (2),jézus (2),horror (2),paranormál (2),film (2),túlélés (1),múzeum (1),zombi (1),rapper (1),avril (1),énekes (1),tupac shakur (1),életben vannak (1),halott sztárok (1), (1),hamis ételek (1),fagylalt (1),méz (1),élelmiszeripar (1),átverés (1),merénylet (1),jkf (1),lazac (1),világvége (1),dyatlov (1),amityville (1),igaz történet (1),warren házaspár (1),jelenések könyve (1),jános (1),összeesküvések (1),kutya (1),elizabeth short (1),sorozatgyilkos (1),da vinci (1),fekete dália (1),eltérítés (1),eltűnés (1),negyedik típusú találkozás (1),szürkék (1),szent grál (1),apostolok (1),vallatás (1),hóhér (1),anatómia (1),kínzóeszközök (1),kínzás (1),az utolsó vacsora (1),középkor (1),elrablás (1),walton (1),laposföld (1),lapsi (1),gömbirka (1),overtoun híd (1),öngyilkos híd (1),sátánista (1),okkult (1),déja vu (1),alternatív valóság (1),holttest (1),sátánizmus (1),szellem (1),google térkép (1),jövőlátás (1),mátrix (1),pszichológia (1),démonok (1),második világháború (1),sötét (1),bolygó (1),ijesztő zaj (1),rajzfilm (1),kamera (1),zajszennyezés (1),kihaló faj (1),ég (1),egyiptom (1),piramis (1),ördögűzés (1),kísérlet (1),hibrid (1),ókor (1),elektromosság (1),pusztulás (1),delfin (1),Notre Dame (1),szörny (1),egyház (1),kereszténység (1),gyújtogatás (1),terrorizmus (1),legendák (1),isten (1),bálna (1),cet (1),kígyó (1),sátán (1),leviatán (1),jónás cetje (1),halál (1),tragédia (1),szörnyfelismerő (1),szovjetek (1),kriptozoológia (1),kriptidek (1),sion-rend (1),rennes-le-chateau (1),kgb (1),cia (1),annabelle (1),robert (1),elmo (1),warren (1),megszállt baba (1),démon (1),passió (1),kereszthalál (1),horrorfilm (1),fotók (1),mozi (1),anneliese michel (1),9/11 (1),molyember (1),hamisítvány (1),parateszt (1),jelek (1),ouija (1),szellemjárta ház (1),kísértetek (1),kiakasztó (1),jumpscare (1),kennedy (1)