Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Horrorfilmek, amik forgatásán para dolgok történtek

A horrorfilmek már önmagukban is elég ijesztőek tudnak lenni ahhoz, hogy ráhozzák a frászt a nézőjére, a parafaktor viszont tovább fokozódik, mikor kiderül, a forgatás közben sem volt minden rendben. Olyan horrorfilmek következnek, amik munkálatai során több megmagyarázhatatlan dolog is történt.

0 Tovább

Warrenék okkult múzeumjának legparább darabjai

A Démonok között univerzumból méltán híres Warren házaspár számtalan paranormális esethez lett riasztva, ahonnan jószerével hoztak el ártó, gonosz tárgyakat. Ezeket végül ingatlanuk egy zárható szobájának sötétjébe rejtették. Ezekből nézzük a legkiakasztóbb darabokat, amiknek elég félelmetes sztorija van.

szellemek múzeum warren házaspár démonok sátánista okkult

0 Tovább

Megtörtént paranormális események, amikből filmek készültek – 2. rész

Az igaz történet alapján felirat elég félrevezető lehet, nem véletlen, hogy sokan elhisszük, amit a képernyőn látunk. Akadnak ügyes marketingfogások, sokszor azonban a valóság sokkal kegyetlenebb és rejtélyesebb, mint a filmvásznon látottak. Ha kíváncsi vagy az első részre, ide kattintva elolvashatod.

0 Tovább

Mennyire vagy paranormál szakértő? - KVÍZ

Az interneten számos különös fotó terjed megmagyarázhatatlan, kísérteties vagy épp elképesztő dolgokról. A Photoshop és más képszerkesztők térhódításával azonban érdemes óvatosan közelíteni a fantasztikumot reprezentáló fotók felé. Még a számítógépes fotómanipulációk előtt is léteztek hamisítványok, ezért igen nehéz dolga van annak, aki hiteles bizonyítékot keres egy paranormális esemény igazolására. Te mennyire vagy képben? A teszt után jöjjenek a miértekre a válaszok!

0 Tovább

Rémisztő történetek megszállt babákról

A babák gyermekkorunk egyik legalapvetőbb játékszerei, szinte minden kisgyereknek volt legalább egy. Újabban a horrorfilmek kedvelt eszköze, hiszen jónéhány darab képes ráhozni az emberre a frászt. Ez most sem lesz másként, 3 vélhetően megszállt baba történetét ismerhetjük meg, akik tulajdonosaik életét a végsőkig megkeserítették.

1 Tovább

5 jele annak, hogy szellem van a házban

Ha olykor furcsa, megmagyarázhatatlan dolgok történnek veled, gyakran vagy ok nélkül frusztrált, úgy érzed, figyelnek vagy egyszerűen nem érzed magad biztonságban a házban, annak oka lehet. Az alábbi pontok alapján eldöntheted, mennyi igaz rád és a helyzetedre, onnantól pedig csak rajtad áll a kérdés megválaszolása: tényleg paranormális entitás van a házban?

szellemek kísértetek szellemjárta ház jelek ouija

0 Tovább

Elég bátor vagy, hogy végignézd? – VIDEÓ!

parateszt szellemek idegenek ijesztő kiakasztó jumpscare horror

0 Tovább

Híres paranormális fotók, amikről kiderült, mégsem igaziak

Az internet korában vírusként terjednek a világhálón a szellemekről, ufókról, időutazókról készült képek, az eredeti történetek pedig sokszor elvesznek a süllyesztőben. Érdemes azonban mélyre ásni, mivel sokszor kiderül, téves elméletek alapján kiáltottak ki egy képet paranormálisnak, vagy szimplán egy hamisítványra hiszik emberek tízezrei, hogy bizonyíték lehet a túlvilág létezésére. Nézzünk meg néhány érdekes fotót, amiről eddig talán te is azt hitted, igazi!

paranormál rejtélyek idegenek szellemek fotók hamisítvány

0 Tovább

Top 5 ijesztő dolog házi videókban

Hátborzongató események bontakoznak ki az alábbi felvételeken.

szellemek rejtélyek kamera ijesztő

A YouTube-ra rengeteg videó kerül fel, ám ezeknek egy kis része nem a kedves macskás videókból és a vicces esésekből áll. Sokszor megmagyarázhatatlan, félelmetes és hihetetlennek tűnő eseményeket rögzítenek. Hogy valójában mi megrendezett és mi igaz, azt csakis a befogadó döntheti el, mindenesetre nem árt alaposan szemügyre venni az alábbi felvételeket, és azt, mi történik bennük.

0 Tovább

paranormal

blogavatar

Minden, ami rejtélyes, megmagyarázhatatlan, természetfeletti és sosem mertél kérdezni róluk. Több lapulhat a felszín alatt? Valósággá válhatnak a történetek az ágy alatt rejtőző szörnyekről? Keressük együtt a választ itt a Paranormálon!

Címkefelhő

rejtélyek (20),szellemek (9),összeesküvés (9),tudomány (7),idegenek (6),vallás (6),ufo (4),konteó (3),kvíz (3),horrorfilm (3),gyilkosság (3),holttest (3),teszt (3),biblia (3),film (2),teória (2),cia (2),jézus (2),náci (2),ijesztő (2),hitler (2),rejtély (2),mária magdolna (2),horror (2), (2),apokalipszis (2),paranormál (2),démon (2),szent grál (1),elrablás (1),da vinci (1),apostolok (1),eltűnés (1),sorozatgyilkos (1),fekete dália (1),elizabeth short (1),szürkék (1),eltérítés (1),negyedik típusú találkozás (1),jövőlátás (1),sátánista (1),okkult (1),öngyilkos híd (1),overtoun híd (1),démonok (1),warren házaspár (1),zombi (1),túlélés (1),múzeum (1),kutya (1),laposföld (1),pszichológia (1),google térkép (1),sátánizmus (1),szellem (1),mátrix (1),alternatív valóság (1),lapsi (1),gömbirka (1),déja vu (1),walton (1),anatómia (1),nyomozás (1),rendőrség (1),randonautica (1),tinik (1),ausztria (1),bécs (1),eltűnt (1),interpol (1),sligo (1),írország (1),túlvilág (1),koordináta (1),áldozat (1),hbo (1),amerika (1),ukrajna (1),natalia grace (1),gyilkos (1),elhagyatott (1),titokzatos (1),gondolatolvasás (1),fbi (1),bergmann (1),lottó (1),csalás (1),hazugság (1),paranormális (1),rapper (1),hóhér (1),középkor (1),kínzás (1),kínzóeszközök (1),vallatás (1),forgatás (1),baleset (1),egészség (1),spirituális (1),peter bergmann (1),peter (1),betegség (1),gyógyítás (1),haláleset (1),ezo (1),kristály (1),az utolsó vacsora (1),világvége (1),ókor (1),elektromosság (1),hibrid (1),kísérlet (1),egyiptom (1),ég (1),sötét (1),bolygó (1),ijesztő zaj (1),piramis (1),ördögűzés (1),mozi (1),fotók (1),hamisítvány (1),anneliese michel (1),molyember (1),halál (1),tragédia (1),9/11 (1),rajzfilm (1),kamera (1),szörny (1),legendák (1),isten (1),Notre Dame (1),egyház (1),gyújtogatás (1),terrorizmus (1),kereszténység (1),leviatán (1),jónás cetje (1),pusztulás (1),zajszennyezés (1),kihaló faj (1),delfin (1),cet (1),sátán (1),kígyó (1),bálna (1),parateszt (1),kiakasztó (1),hamis ételek (1),fagylalt (1),méz (1),lazac (1),élelmiszeripar (1),átverés (1),kennedy (1),merénylet (1),jkf (1),jelenések könyve (1),jános (1),életben vannak (1),tupac shakur (1),avril (1),halott sztárok (1),összeesküvések (1),igaz történet (1),dyatlov (1),amityville (1),robert (1),annabelle (1),kereszthalál (1),passió (1),sion-rend (1),ouija (1),jelek (1),jumpscare (1),kísértetek (1),szellemjárta ház (1),rennes-le-chateau (1),kriptidek (1),megszállt baba (1),warren (1),elmo (1),kgb (1),szovjetek (1),kriptozoológia (1),szörnyfelismerő (1),második világháború (1),énekes (1)