Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hitler repülő csészealjai adhatnak választ az UFO-észlelésekre

A nácik mindig is hírhedtek voltak szupertitkos kísérleteikről. Vajon igaz, hogy kifejlesztettek egy addig ismeretlen repülő járművet? Számos beszámolóról tudni, amik furcsa külsejű, különleges náci repülőkről értekezik. A forradalmi technikát állítólag a Harmadik Birodalom bukása után az amerikaiak és a szovjetek vették át, majd tökéletesítették.

0 Tovább

Mennyire vagy paranormál szakértő? - KVÍZ

Az interneten számos különös fotó terjed megmagyarázhatatlan, kísérteties vagy épp elképesztő dolgokról. A Photoshop és más képszerkesztők térhódításával azonban érdemes óvatosan közelíteni a fantasztikumot reprezentáló fotók felé. Még a számítógépes fotómanipulációk előtt is léteztek hamisítványok, ezért igen nehéz dolga van annak, aki hiteles bizonyítékot keres egy paranormális esemény igazolására. Te mennyire vagy képben? A teszt után jöjjenek a miértekre a válaszok!

0 Tovább

Különös rejtélyek Kennedy halála körül

1963. november 22-e minden amerikai számára sorsdöntő napnak bizonyult, ekkor történt ugyanis, hogy Texas államban, Dallasban egy merénylő véget vetett az Amerikai Egyesült Államok akkori elnökének, John F. Kennedy életének. Rengeteg ködös részlet derült ki a merénylettel kapcsolatban, ami tovább bonyolítja az amúgy is kibogozhatatlannak tűnő rejtélyt: vajon miért halt meg Kennedy, és ki húzott hasznot a halálából?

kennedy gyilkosság merénylet jkf összeesküvés teória

0 Tovább

Rémisztő történetek megszállt babákról

A babák gyermekkorunk egyik legalapvetőbb játékszerei, szinte minden kisgyereknek volt legalább egy. Újabban a horrorfilmek kedvelt eszköze, hiszen jónéhány darab képes ráhozni az emberre a frászt. Ez most sem lesz másként, 3 vélhetően megszállt baba történetét ismerhetjük meg, akik tulajdonosaik életét a végsőkig megkeserítették.

1 Tovább

Hitler túlélhette a második világháborút

A világtörténelem egyik leggyűlöltebb alakja, Adolf Hitler az emberiség ellen elkövetett bűntettei miatt nem állhatott ítélőszék elé, mivel bukása után öngyilkosságot hajtott végre. A test végül 100%-ig biztosan nem került elő, ráadásul a halála körüli körülmények is ködösek, így még maga Sztálin is úgy vélte, Hitler elmenekült, és fel kell kutatni, hogy elnyerje méltó büntetését. Azóta sokan vállalkoztak arra, hogy a Führer nyomára bukkannak, hiszen sok náci tiszt és orvos menekült meg sikeresen, és rejtőzött el, majd vonult teljes anonimitásba.

hitler náci összeesküvés második világháború szovjetek kgb cia

2 Tovább

Mennyire vagy jó kriptozoológus? – KVÍZ

Rájössz, milyen lény bújik a leírások mögött?

A kriptozoológia olyan "tudományág", ami nem bizonyított, legendák és szóbeszédek nyomán ismertté vált állatokkal/lényekkel foglalkozik. Akik a kriptozoológiának szentelik életüket, olyan nyomok után kutatnak, amikkel bizonyíthatóvá válnak az általuk vizsgált kreatúrák létezése, előfordulása. A "tudományág" által vizsgált lények a kriptidek, amik közül a Loch Ness-i szörny, a jeti és a chupacabra a leghíresebbek. Mennyire ismered ezeknek a szörnyeknek a világát? Teszteld magad, és tudd meg, milyen kritptozoológus válna belőled!

0 Tovább

Jézus mégsem halt meg a kereszten?

Létezik az elmélet, ami alapjaiban rengeti meg a keresztény egyházat? Vagy szenzációhajhász, tényeket mellőző kitaláció az egész? Dan Brown sikertörténetével valósággal elburjánzottak a keresztény egyházról szóló konteók, mint például a titokzatos Sion-rend küldetéséről szóló mítoszok, vagy a szentjeink titkos életéről írt legendák. Sokszor bukkan fel egy olyan állítólagos kincs, ami feltételezhetően kirántaná a szőnyeget az egyház biztos talpa alól, így e fontos ereklyéket állítólagos rendek védelmezik. A kincs nem mindig értendő szó szerint, hiszen lehet szó egy fontos dokumentumról, festményről vagy vallási alakok testéről. A konteó-gyártók legkedveltebb célpontja Jézus Krisztus, akiről sokan úgy gondolják, házasságban élt, gyermeke is született, valamint azt is, hogy feltámadásához semmilyen transzcendens erőnek nem volt köze, mivel valójában meg sem halt a kereszten.

összeesküvés vallás jézus kereszthalál passió mária magdolna sion-rend konteó rennes-le-chateau

0 Tovább

5 jele annak, hogy szellem van a házban

Ha olykor furcsa, megmagyarázhatatlan dolgok történnek veled, gyakran vagy ok nélkül frusztrált, úgy érzed, figyelnek vagy egyszerűen nem érzed magad biztonságban a házban, annak oka lehet. Az alábbi pontok alapján eldöntheted, mennyi igaz rád és a helyzetedre, onnantól pedig csak rajtad áll a kérdés megválaszolása: tényleg paranormális entitás van a házban?

szellemek kísértetek szellemjárta ház jelek ouija

0 Tovább

Elég bátor vagy, hogy végignézd? – VIDEÓ!

parateszt szellemek idegenek ijesztő kiakasztó jumpscare horror

0 Tovább

Híres paranormális fotók, amikről kiderült, mégsem igaziak

Az internet korában vírusként terjednek a világhálón a szellemekről, ufókról, időutazókról készült képek, az eredeti történetek pedig sokszor elvesznek a süllyesztőben. Érdemes azonban mélyre ásni, mivel sokszor kiderül, téves elméletek alapján kiáltottak ki egy képet paranormálisnak, vagy szimplán egy hamisítványra hiszik emberek tízezrei, hogy bizonyíték lehet a túlvilág létezésére. Nézzünk meg néhány érdekes fotót, amiről eddig talán te is azt hitted, igazi!

paranormál rejtélyek idegenek szellemek fotók hamisítvány

0 Tovább

paranormal

blogavatar

Minden, ami rejtélyes, megmagyarázhatatlan, természetfeletti és sosem mertél kérdezni róluk. Több lapulhat a felszín alatt? Valósággá válhatnak a történetek az ágy alatt rejtőző szörnyekről? Keressük együtt a választ itt a Paranormálon!

Címkefelhő

rejtélyek (20),szellemek (9),összeesküvés (9),tudomány (7),idegenek (6),vallás (6),ufo (4),konteó (3),kvíz (3),horrorfilm (3),gyilkosság (3),holttest (3),teszt (3),biblia (3),film (2),teória (2),cia (2),jézus (2),náci (2),ijesztő (2),hitler (2),rejtély (2),mária magdolna (2),horror (2), (2),apokalipszis (2),paranormál (2),démon (2),szent grál (1),elrablás (1),da vinci (1),apostolok (1),eltűnés (1),sorozatgyilkos (1),fekete dália (1),elizabeth short (1),szürkék (1),eltérítés (1),negyedik típusú találkozás (1),jövőlátás (1),sátánista (1),okkult (1),öngyilkos híd (1),overtoun híd (1),démonok (1),warren házaspár (1),zombi (1),túlélés (1),múzeum (1),kutya (1),laposföld (1),pszichológia (1),google térkép (1),sátánizmus (1),szellem (1),mátrix (1),alternatív valóság (1),lapsi (1),gömbirka (1),déja vu (1),walton (1),anatómia (1),nyomozás (1),rendőrség (1),randonautica (1),tinik (1),ausztria (1),bécs (1),eltűnt (1),interpol (1),sligo (1),írország (1),túlvilág (1),koordináta (1),áldozat (1),hbo (1),amerika (1),ukrajna (1),natalia grace (1),gyilkos (1),elhagyatott (1),titokzatos (1),gondolatolvasás (1),fbi (1),bergmann (1),lottó (1),csalás (1),hazugság (1),paranormális (1),rapper (1),hóhér (1),középkor (1),kínzás (1),kínzóeszközök (1),vallatás (1),forgatás (1),baleset (1),egészség (1),spirituális (1),peter bergmann (1),peter (1),betegség (1),gyógyítás (1),haláleset (1),ezo (1),kristály (1),az utolsó vacsora (1),világvége (1),ókor (1),elektromosság (1),hibrid (1),kísérlet (1),egyiptom (1),ég (1),sötét (1),bolygó (1),ijesztő zaj (1),piramis (1),ördögűzés (1),mozi (1),fotók (1),hamisítvány (1),anneliese michel (1),molyember (1),halál (1),tragédia (1),9/11 (1),rajzfilm (1),kamera (1),szörny (1),legendák (1),isten (1),Notre Dame (1),egyház (1),gyújtogatás (1),terrorizmus (1),kereszténység (1),leviatán (1),jónás cetje (1),pusztulás (1),zajszennyezés (1),kihaló faj (1),delfin (1),cet (1),sátán (1),kígyó (1),bálna (1),parateszt (1),kiakasztó (1),hamis ételek (1),fagylalt (1),méz (1),lazac (1),élelmiszeripar (1),átverés (1),kennedy (1),merénylet (1),jkf (1),jelenések könyve (1),jános (1),életben vannak (1),tupac shakur (1),avril (1),halott sztárok (1),összeesküvések (1),igaz történet (1),dyatlov (1),amityville (1),robert (1),annabelle (1),kereszthalál (1),passió (1),sion-rend (1),ouija (1),jelek (1),jumpscare (1),kísértetek (1),szellemjárta ház (1),rennes-le-chateau (1),kriptidek (1),megszállt baba (1),warren (1),elmo (1),kgb (1),szovjetek (1),kriptozoológia (1),szörnyfelismerő (1),második világháború (1),énekes (1)