Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Brutál para dolgok a Google Térképen

Előfordult már veled, hogy megnézted az úticélodat a térképen? Esetleg csak úgy barangoltál egyet arra, amerre az út vitt? Nem is gondolnánk, mennyi fura dolgot rejthet a Google utcaképe, mégis akadnak egészen hátborzongató képek is. Lássuk a legparábbakat és a hozzájuk kötődő történeteket!

0 Tovább

Lehetséges magyarázatok a déja vu érzésre

A déja vu érzést szinte mindenki tapasztalta már. Furcsa, hogy kivétel nélkül az összes embernél ugyanaz játszódik le: enyhe bizsergés fut végig az agyon, és megrohamoz az érzés, ezt már láttam valahol - hiába kerülünk egy addig sosem látott, idegen helyzetbe. Több elmélet is született a déja vu, másnéven paramnézia magyarázatára, ezeket fogjuk egyenként megvizsgálni.

rejtélyek tudomány déja vu alternatív valóság mátrix pszichológia jövőlátás

1 Tovább

Lapsik vs. gömbirkák – mégis lapos a Föld?

Az USA lakosságának közel 2%-a (azaz körülbelül 6 millió ember) úgy gondolja, az ókori görögök tévedtek, a Föld pedig nem gömbölyű (geoid) alakú. A laposföld-hívők évről évre gyarapodnak, elméleteik pedig egyre biztosabb alapokra épülnek. Nézzük meg a legfőbb állításokat, majd azt, ezek a gömb-hívők szerint mennyire állják meg a helyüket.

2 Tovább

Megfejtették az öngyilkos híd rejtélyét?

Skócia titokzatos, ködös tájai sok rejtélyt hordoznak, ám nem Loch Ness az egyetlen hely, ahol könnyen rájöhet a frász az emberekre. Létezik ugyanis egy híd, ami minden kutyás számára fenyegető lehet: az áthaladó ebek ugyanis minden előjel nélkül szinte mind egy szálig a mélybe vetik magukat.

rejtélyek öngyilkos híd overtoun híd kutya

0 Tovább

Warrenék okkult múzeumjának legparább darabjai

A Démonok között univerzumból méltán híres Warren házaspár számtalan paranormális esethez lett riasztva, ahonnan jószerével hoztak el ártó, gonosz tárgyakat. Ezeket végül ingatlanuk egy zárható szobájának sötétjébe rejtették. Ezekből nézzük a legkiakasztóbb darabokat, amiknek elég félelmetes sztorija van.

szellemek múzeum warren házaspár démonok sátánista okkult

0 Tovább

Túlélnél egy zombi apokalipszist? - TESZT

Számtalan film/regény/teória foglalkozik azzal, mi lesz, ha beköszönt a világvége. Egyesek szerint meteorok rombolják szét a Földet, mások viszont biztosak benne, hogy rothadó barátaink fogják elözönleni a világot. Szeretnéd tudni, mennyi ideig maradnál életben, ha kitörne a zombijárvány? Töltsd ki a tesztet, és meglátod!

3 Tovább

Elhunyt sztárok, akikről sokan azt hiszik még mindig élnek

Sokak kedvencei körül olykor egész nagy botránybombák robbannak, ezzel a ténnyel pedig nem csak az élők vannak így. Számtalan halott hírességről állítják, hogy tragédiájuk egy ügyes forgatókönyv eredménye, ők maguk pedig valahogy békésen éldegélnek távol a stressztől és a rajongók áhítatától. Nézzük meg azokat az őrült és néhol hátborzongató elméleteket, amik szerint kedvenceink halála csak megtévesztés volt.

rejtélyek összeesküvések halott sztárok életben vannak tupac shakur avril énekes rapper konteó

0 Tovább

Megtörtént paranormális események, amikből filmek készültek – 2. rész

Az igaz történet alapján felirat elég félrevezető lehet, nem véletlen, hogy sokan elhisszük, amit a képernyőn látunk. Akadnak ügyes marketingfogások, sokszor azonban a valóság sokkal kegyetlenebb és rejtélyesebb, mint a filmvásznon látottak. Ha kíváncsi vagy az első részre, ide kattintva elolvashatod.

0 Tovább

Vérfagyasztó bibliai jóslat – így lesz vége az emberiségnek?

A Biblia kapcsán számos rejtélyt fedezhetünk fel, Krisztus személyétől kezdve a csodás eseményeken át a Jelenések könyvéig megtalálhatunk mindent. Az emberiség pusztulását megjövendölő írás szerint groteszk szörnyek törnek elő majd a Pokolból, és a bűnös embereket kínozva milliókat küldenek a halálba. Elképzelhetetlen volna? Biztos ez? A rejtély talán mégsem akkora, mint ahogyan elsőre gondoljuk, a megoldás viszont annál megdöbbentőbb. Figyelem, hidegrázós lesz!

rejtélyek vallás biblia világvége jelenések könyve apokalipszis jános

4 Tovább

Így ver át az élelmiszeripar 

Számos olyan csel van, amit az élelmiszeripar képes bevetni azért, hogy megnövelje a fogyasztást, ám ezzel arányosan csökkentse a kiadásokat is. Olykor riasztó, mi mindenre képesek az élelmiszergyárak, ha a maximális eladhatóság a cél.

átverés élelmiszeripar hamis ételek fagylalt méz tudomány lazac

0 Tovább

paranormal

blogavatar

Minden, ami rejtélyes, megmagyarázhatatlan, természetfeletti és sosem mertél kérdezni róluk. Több lapulhat a felszín alatt? Valósággá válhatnak a történetek az ágy alatt rejtőző szörnyekről? Keressük együtt a választ itt a Paranormálon!

Címkefelhő

rejtélyek (20),szellemek (9),összeesküvés (9),tudomány (7),idegenek (6),vallás (6),ufo (4),konteó (3),kvíz (3),horrorfilm (3),gyilkosság (3),holttest (3),teszt (3),biblia (3),film (2),teória (2),cia (2),jézus (2),náci (2),ijesztő (2),hitler (2),rejtély (2),mária magdolna (2),horror (2), (2),apokalipszis (2),paranormál (2),démon (2),szent grál (1),elrablás (1),da vinci (1),apostolok (1),eltűnés (1),sorozatgyilkos (1),fekete dália (1),elizabeth short (1),szürkék (1),eltérítés (1),negyedik típusú találkozás (1),jövőlátás (1),sátánista (1),okkult (1),öngyilkos híd (1),overtoun híd (1),démonok (1),warren házaspár (1),zombi (1),túlélés (1),múzeum (1),kutya (1),laposföld (1),pszichológia (1),google térkép (1),sátánizmus (1),szellem (1),mátrix (1),alternatív valóság (1),lapsi (1),gömbirka (1),déja vu (1),walton (1),anatómia (1),nyomozás (1),rendőrség (1),randonautica (1),tinik (1),ausztria (1),bécs (1),eltűnt (1),interpol (1),sligo (1),írország (1),túlvilág (1),koordináta (1),áldozat (1),hbo (1),amerika (1),ukrajna (1),natalia grace (1),gyilkos (1),elhagyatott (1),titokzatos (1),gondolatolvasás (1),fbi (1),bergmann (1),lottó (1),csalás (1),hazugság (1),paranormális (1),rapper (1),hóhér (1),középkor (1),kínzás (1),kínzóeszközök (1),vallatás (1),forgatás (1),baleset (1),egészség (1),spirituális (1),peter bergmann (1),peter (1),betegség (1),gyógyítás (1),haláleset (1),ezo (1),kristály (1),az utolsó vacsora (1),világvége (1),ókor (1),elektromosság (1),hibrid (1),kísérlet (1),egyiptom (1),ég (1),sötét (1),bolygó (1),ijesztő zaj (1),piramis (1),ördögűzés (1),mozi (1),fotók (1),hamisítvány (1),anneliese michel (1),molyember (1),halál (1),tragédia (1),9/11 (1),rajzfilm (1),kamera (1),szörny (1),legendák (1),isten (1),Notre Dame (1),egyház (1),gyújtogatás (1),terrorizmus (1),kereszténység (1),leviatán (1),jónás cetje (1),pusztulás (1),zajszennyezés (1),kihaló faj (1),delfin (1),cet (1),sátán (1),kígyó (1),bálna (1),parateszt (1),kiakasztó (1),hamis ételek (1),fagylalt (1),méz (1),lazac (1),élelmiszeripar (1),átverés (1),kennedy (1),merénylet (1),jkf (1),jelenések könyve (1),jános (1),életben vannak (1),tupac shakur (1),avril (1),halott sztárok (1),összeesküvések (1),igaz történet (1),dyatlov (1),amityville (1),robert (1),annabelle (1),kereszthalál (1),passió (1),sion-rend (1),ouija (1),jelek (1),jumpscare (1),kísértetek (1),szellemjárta ház (1),rennes-le-chateau (1),kriptidek (1),megszállt baba (1),warren (1),elmo (1),kgb (1),szovjetek (1),kriptozoológia (1),szörnyfelismerő (1),második világháború (1),énekes (1)