Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Megtörtént paranormális események, amikből filmek készültek

Az igaz történet alapján felirat a filmek végén igen félrevezető lehet, gondoljunk csak a Texasi láncfűrészesre, ahol sokáig azt hittük, a rendőröket lemészároló Bőrpofa valahol még mindig szabadon jár, és halomra gyilkolja a gyanútlan turistákat. Ez az ügyes marketingfogás arra szolgál, hogy az amúgy talán laposnak tűnő történeteket kicsit érdekesebbé, izgalmasabbá tegyék a néző számára. Vannak azonban olyan vérfagyasztó valós események, amikhez képest a belőlük készült mozi meg sem közelíti a történtek súlyosságát.

4 Tovább

Ókori leletek bizonyíthatják a földönkívüliek létezését

Az ősi kultúrák mindegyike számos talánnyal tartja izgalomban a történelem-kedvelőket. A piramisok, Atlantisz, elveszett kincsek lázas kutatói felfigyeltek azonban egy különös jelenségre. Az ősi kultúrák szinte mindegyikében találhatunk olyan utalásokat, amik arra engednek következtetni, hogy tényleg nem vagyunk egyedül, az emberiség felvirágzásának pedig idegen beavatkozás lehet az eredete.

2 Tovább

Ijesztő hangok az égből – itt a világvége?

Nemigen találni egyhangúlag elfogadott magyarázatot az évek óta világszerte hallható, ismeretlen zajokra. A fémes, rémisztő hang országhatártól, éghajlattól és napszaktól függetlenül hallható világszerte, a beszámolók alapján pedig leginkább az ég felől hallható. Van rá magyarázat?

tudomány rejtélyek bolygó ijesztő zaj ég ufo vallás

0 Tovább

Sötét rajzfilmes teóriák

Vélhetően ezek után már nem fogsz ugyanúgy tekinteni régi gyerekkori kedvenceidre, ezért csakis saját felelősségre olvass tovább!

Rajzfilmek garmadája tette izgalmassá a mindennapjainkat, sokan szinte alig várták, hogy a tévé elé huppanva követhessék nyomon kedvenc hősük újabb kalandjait. A nosztalgia vonatra pattanva talán jópáran újra nézték a legjobb sorozatokat, felnőtt fejjel azonban jó pár furcsa, sötét vagy épp bizarr résszel találkozni. Számtalan teória terjeng a neten (főként a 90-es évekbeli) mesékről, amelyek valamilyen sötét, hátborzongató háttérrel rendelkeznek. Lássuk a legmegdöbbentőbb, legbetegebb vagy épp legszomorúbb elméleteket, amik ugyan megerősítve nem lettek a készítők által, mégis más szemmel nézzük utána a legnépszerűbb rajzfilmeket.

0 Tovább

Top 5 ijesztő dolog házi videókban

Hátborzongató események bontakoznak ki az alábbi felvételeken.

szellemek rejtélyek kamera ijesztő

A YouTube-ra rengeteg videó kerül fel, ám ezeknek egy kis része nem a kedves macskás videókból és a vicces esésekből áll. Sokszor megmagyarázhatatlan, félelmetes és hihetetlennek tűnő eseményeket rögzítenek. Hogy valójában mi megrendezett és mi igaz, azt csakis a befogadó döntheti el, mindenesetre nem árt alaposan szemügyre venni az alábbi felvételeket, és azt, mi történik bennük.

0 Tovább

Rejtélyes bálnatetemeket sodor partra a víz

Létezne megoldás, amivel megállíthatnánk a vízivilág pusztulását?

A bálnák kiirtása szinte százéves vitatémát képez világszerte. A bálnaolaj iránti szükséglet miatt a 19. században csaknem teljesen kipusztult a Föld bálnapopulációja, csupán az ezredforduló környékén sikerült újra benépesíteniük a vizeket. Mostanra azonban a bálnavadászok mellett újabb fenyegetés leselkedik rájuk, ugyanis rejtélyes, vérző fülű tetemeket sodor partra a víz. Úgy tűnik, az állatok egyenesen a halálba menekültek a mélységben rejtőző fenyegetés elől.

tudomány bálna cet delfin pusztulás zajszennyezés kihaló faj

0 Tovább

A Biblia szörnyei mégsem a képzelet szülöttei?

Elszánt tudóscsoport döntött úgy, kiderítik, léteztek-e a Bibliában fellelhető lények, és ha igen, mik lehettek pontosan.

A Biblia számtalan hihetetlen lényt reprezentál, az egészen apróktól az óriási méretűekig szinte mindent megtalálhatunk. Felvetődött azonban a kérdés, biztosan minden a képzelet szüleménye? Nem lehet, hogy a metaforákon túl ott lapulhat a valóság az ódon sorok között? Egyes lények valamivel hétköznapibbak, mint gigászi társaik, amikről az az elképzelésünk, nem férnek bele a modern állatvilágról alkotott képünkbe. Vagy mégis?

szörny biblia vallás legendák isten leviatán jónás cetje sátán kígyó rejtélyek

1 Tovább

Tervezett volt a Notre Dame leégése?

Konspirációk születtek azzal kapcsolatban, hogy talán nem egy véletlen baleset eredménye a katasztrófa, sokkal inkább egy tervezett gazdasági lépés a szükséges rossz oltárán áldozva.

konteó összeesküvés gyújtogatás vallás terrorizmus kereszténység egyház Notre Dame

0 Tovább
1234
»

paranormal

blogavatar

Minden, ami rejtélyes, megmagyarázhatatlan, természetfeletti és sosem mertél kérdezni róluk. Több lapulhat a felszín alatt? Valósággá válhatnak a történetek az ágy alatt rejtőző szörnyekről? Keressük együtt a választ itt a Paranormálon!

Címkefelhő

rejtélyek (20),szellemek (9),összeesküvés (9),tudomány (7),idegenek (6),vallás (6),ufo (4),konteó (3),kvíz (3),horrorfilm (3),gyilkosság (3),holttest (3),teszt (3),biblia (3),film (2),teória (2),cia (2),jézus (2),náci (2),ijesztő (2),hitler (2),rejtély (2),mária magdolna (2),horror (2), (2),apokalipszis (2),paranormál (2),démon (2),szent grál (1),elrablás (1),da vinci (1),apostolok (1),eltűnés (1),sorozatgyilkos (1),fekete dália (1),elizabeth short (1),szürkék (1),eltérítés (1),negyedik típusú találkozás (1),jövőlátás (1),sátánista (1),okkult (1),öngyilkos híd (1),overtoun híd (1),démonok (1),warren házaspár (1),zombi (1),túlélés (1),múzeum (1),kutya (1),laposföld (1),pszichológia (1),google térkép (1),sátánizmus (1),szellem (1),mátrix (1),alternatív valóság (1),lapsi (1),gömbirka (1),déja vu (1),walton (1),anatómia (1),nyomozás (1),rendőrség (1),randonautica (1),tinik (1),ausztria (1),bécs (1),eltűnt (1),interpol (1),sligo (1),írország (1),túlvilág (1),koordináta (1),áldozat (1),hbo (1),amerika (1),ukrajna (1),natalia grace (1),gyilkos (1),elhagyatott (1),titokzatos (1),gondolatolvasás (1),fbi (1),bergmann (1),lottó (1),csalás (1),hazugság (1),paranormális (1),rapper (1),hóhér (1),középkor (1),kínzás (1),kínzóeszközök (1),vallatás (1),forgatás (1),baleset (1),egészség (1),spirituális (1),peter bergmann (1),peter (1),betegség (1),gyógyítás (1),haláleset (1),ezo (1),kristály (1),az utolsó vacsora (1),világvége (1),ókor (1),elektromosság (1),hibrid (1),kísérlet (1),egyiptom (1),ég (1),sötét (1),bolygó (1),ijesztő zaj (1),piramis (1),ördögűzés (1),mozi (1),fotók (1),hamisítvány (1),anneliese michel (1),molyember (1),halál (1),tragédia (1),9/11 (1),rajzfilm (1),kamera (1),szörny (1),legendák (1),isten (1),Notre Dame (1),egyház (1),gyújtogatás (1),terrorizmus (1),kereszténység (1),leviatán (1),jónás cetje (1),pusztulás (1),zajszennyezés (1),kihaló faj (1),delfin (1),cet (1),sátán (1),kígyó (1),bálna (1),parateszt (1),kiakasztó (1),hamis ételek (1),fagylalt (1),méz (1),lazac (1),élelmiszeripar (1),átverés (1),kennedy (1),merénylet (1),jkf (1),jelenések könyve (1),jános (1),életben vannak (1),tupac shakur (1),avril (1),halott sztárok (1),összeesküvések (1),igaz történet (1),dyatlov (1),amityville (1),robert (1),annabelle (1),kereszthalál (1),passió (1),sion-rend (1),ouija (1),jelek (1),jumpscare (1),kísértetek (1),szellemjárta ház (1),rennes-le-chateau (1),kriptidek (1),megszállt baba (1),warren (1),elmo (1),kgb (1),szovjetek (1),kriptozoológia (1),szörnyfelismerő (1),második világháború (1),énekes (1)